Heb je vragen over het gebruik van jouw voucher(s) i.v.m. de maatregelen rondom het Corona virus? Bekijk dan de veelgestelde vragen.

Ruitjes fotocollage (4 of 10 stuks)

Ruitjes fotocollage (4 of 10 stuks)

122e303f-5738-4e5c-9654-ecc16a9b2a39
87cccd69-2f1b-4e13-b9d9-3207db59c914
€ 55,80€ 14,99
  • JE KORTING 73 %
  • JE BESPARING € 40,81
AL 8 VERKOCHT  • Muchopix XS Ruitjes 15x15 cm 4 pieces van € 55,80 voor € 14,99
  • Muchopix XS Ruitjes 15x15 cm 10 pieces van € 139,50 voor € 29,99
Wat te verwachten
  • Met de foto ruitjes ontwerp je eenvoudig jouw eigen decoratie
  • Inclusief plakstrips als ophangsysteem: geen gaten in de muur
  • Makkelijk te monteren en schadevrij te verwijderen
  • Laat jouw fotomuur meegroeien met jouw belevenissen
Voorwaarden
Jumaweg 4
9291 Kollum
085 - 401 33 05

Met de foto ruitjes ontwerp je eenvoudig jouw eigen decoratie. Het leuke aan deze decoratie is dat je zowel een enkel ruitje als een collage van ruitjes aan de wand kunt hangen. Bovendien is een foto in ruitvorm aan de muur erg uitzonderlijk. De ruitjes worden gemaakt van een stevig materiaal dat, met hulp van het bijgeleverde ophangsysteem, makkelijk op kan worden gehangen. Voor het ophangen hoef je geen gaten in de muren te boren. Daarnaast kun je de decoratie ook weer schadevrij van de muur verwijderen. Profiteer ook van al deze voordelen door vandaag nog jouw ruitjes te bestellen!

Collage ruitjes met eigen foto
Transformeer die ene kale muur in huis tot een echte blikvanger door een unieke ruiten collage aan de muur te hangen. Je bepaalt zelf het uiterlijk van jouw wanddecoratie. Ga je voor een collage van foto’s met hetzelfde onderwerp of kies je voor een collage van ruiten met inspirerende quotes en diverse afbeeldingen? Het leuke aan een collage van foto ruitjes is dat je zelf kiest wanneer de decoratie helemaal af is. Door extra ruiten te bestellen, kun je de wandversiering namelijk blijven uitbreiden. De ruiten waar wij de foto’s op afdrukken, zijn gemaakt van het materiaal forex. Dit is een wit kunststof materiaal met een gladde toplaag die jouw geprinte foto zal laten stralen. Door onze ervaring in het beprinten van topkwaliteit materialen verzekeren we jou van een heldere en scherpe afdruk van jouw foto’s. Voor het ophangen van jouw foto ruiten kun je gebruik maken van het bijgeleverde ophangsysteem. Dit systeem bestaat uit powerstrips die je op de achterkant van een ruit plakt, waardoor je voor het ophangen van de ruitjes geen gaten in de muren hoeft te boren. Om de ruiten symmetrisch en met net zoveel afstand tussen ieder ruitje op te kunnen hangen, wordt er ook een handig afstandhoudertje bij jouw bestelling geleverd.

RECENSIES [0] | GEMIDDELDE SCORE
BEST VERKOCHT