Heb je vragen over het gebruik van jouw voucher(s) i.v.m. de maatregelen rondom het Corona virus? Bekijk dan de veelgestelde vragen.

FRANCHISE

WowDeal Franchise voor de regio Nijmegen

Sinds 2012 biedt WowDeal aan ondernemers de mogelijkheid om op Franchisebasis een eigen gebied te exploiteren. De eerste jaren dienden als pilot periode om tevens onderzoek te doen naar behoeften van Franchisenemers en de mogelijkheden die WowDeal heeft om daarop te kunnen anticiperen. Na het succesvol afsluiten van de pilot periode gaan we in 2016 dit Franchiseconcept inzetten in veel gebieden. De doelstelling is om in 2017 door te groeien in Nederland, België en Duitsland!

WowDeal ondersteunt de franchisenemer op verschillende gebieden. WowDeal draagt zorg voor het beheren en actualiseren van de formule. Tevens wordt in overleg marketing en promotie verzorgd. Dit betreft voornamelijk online maar ook offline marketing en promotie. De belangrijkste online mediakanalen zijn de website www.wowdeal.nl, dagelijkse nieuwsbrieven via e-mail en Social Media. Tevens worden af en toe offline marketing acties ingepland hier moet je denken aan flyeren, posters, abri’s, stickers en advertenties. Bij alle marketing uitingen en acties proberen we Out of the box te denken en creatief te zijn. Hiernaast zal WowDeal hoofdkantoor zorgen voor alle back-office taken zoals het behandelen van Servicevragen, verzorgen van facturatie en ondersteuning op gebied van vormgeving en IT.

Dit biedt een Franchisenemer de kans om met weinig middelen maar met een grote portie enthousiasme en doorzettingsvermogen deel te nemen aan de zeer succesvolle WowDeal formule.

De WowDeal formule bestaat op dit moment met name om aanbiedingen te plaatsen op onze site. De ontwikkelingen binnen WowDeal biedt onze partners steeds meer een totaalpakket. Ondersteuning op marketinggebied. Een Franchisenemer ontwikkelt mee op dit gebied om zoveel mogelijk vaardigheden in te zetten bij de ondersteuning van onze partners.

De ondersteuning van de franchisenemer is onder te verdelen in de volgende twee fasen:

·         Opstart

·         Franchisetraject

Ondersteuning tijdens opstart:

Direct na het ondertekenen van de franchiseovereenkomst gaat de ondersteuning van start. Als franchisenemer wil je niets liever dan gelijk aan de slag om succes te behalen. Daarom gaan wij ook zo snel van start. De volgende zaken komen bij de opstart aan bod. Samen met het marketingteam en franchisecoach maak je een planning naar de start toe. Deadlines en afspraken zorgen dat er geen detail vergeten wordt. Tevens zullen we starten met een openingsactie met als doel de naamsbekendheid van WowDeal te laten toenemen. 

WowDeal academy

Belangrijk is natuurlijk dat je het WowDeal gevoel volledig in je hebt. Daarom neem je deel aan de WowDeal training. Dit betreft een actieve training van zes dagdelen. Onder leiding van een ervaren Sales specialist begin je met de salesopleiding. Je wordt bijgeschaafd op verkoopvaardigheden volgens het WowDeal principe, zodat je op de juiste manier de juiste deals sluit. We brengen jou ook alles bij op het gebied van deals, opmaak, procedures en het onderhouden van je netwerk. Ook komen de ins en outs wat betreft administratie aan bod, evenals het ondernemen. Zo helpen wij jou om een peak performing franchisenemer te worden. De laatste twee dagdelen loop je stage in een van onze eigen regio’s. Tenslotte zul je uitleg krijgen van onze marketingafdeling over het gebruik van de laatste nieuwe WowDeal tools!

Ondersteuning tijdens Franchisetraject:

Tijdens het volledige Franchisetraject zul je ondersteuning ontvangen van onze marketing en sales professionals. Daarnaast krijg je ondersteuning op het gebied van administratie en finance. Alle back-office zaken worden via hoofdkantoor geregeld. Deze volledige ontzorging op dat gebied geeft je als franchisenemer de mogelijkheid om je volledig te focussen op de ondersteuning van jouw opdrachtgevers.

Marketing & Sales

Gedurende het franchisetraject werk je nauw samen met je collega’s van Marketing en Sales. Samen met het marketing team zul je wekelijks acties inplannen om jouw regio te laten groeien. Dit gebeurt met name door het inzetten van online marketingmiddelen. Denk hierbij aan extra nieuwsbrieven, Facebook advertising, Retargeting en acties om gebruikers te activeren! Tevens zul je altijd op de hoogte worden gesteld van Marketingacties die worden uitgevoerd om alle regio’s van WowDeal te promoten. Tijdens de wekelijkse sales meeting op maandag krijg je relevante feedback van je sales collega’s. Ook zal in het kort de week worden besproken en worden oplossingen aangedragen voor problemen waar één ieder tegen aan loopt. Tijdens de meeting worden alle nieuwe tools en marketingacties besproken.

Facts & Figures van Online kanalen

·         Jaarlijks ruim 10 miljoen bezoeken via www.wowdeal.nl

·         Maandelijks ruim 195.000 unieke bezoekers

·         Maandelijks ruim 1.400.000 paginaweergaves

·         Maandelijks ruim 27% aan nieuwe bezoeken/bezoekers

·         88.000 volgers via Social media

·         450.000 kopers ontvangen dagelijks de nieuwsbrief


Franchise regiocoach: De coach fungeert als jouw klankbord, je kunt vrijuit spreken en er is ruimte om te brainstormen en oplossingen te zoeken. Samen kijken jullie met een positieve blik naar mogelijkheden en kansen. De regiocoach neemt direct actie waar nodig. Zo kan het zijn dat je een afspraak met een van de WowDeal specialisten nodig hebt. Dat wordt dan spoedig geregeld.

WowDeal Franchisemeeting: Elke maand vindt er een WowDealfranchisemeeting plaats. Deze meeting staat in het teken van inspiratie, motivatie, verbetering, innovatie, creativiteit en kennis. Ook worden prestaties uitgelicht. Een ochtend die de nodige spirit geeft voor het realiseren van nog meer succes!

 Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar anneclaire@wowdeal.nl