Retourneren

Wenst u een horloge te retourneren dan is dat natuurlijk mogelijk. Retourneren of ruilen kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw aankoop, mits aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan, zonder opgaaf van reden. Tijdens het invullen van het retourformulier kunt u aangeven of u een ander product wenst te ontvangen, uw geld terug wenst, of een cadeaubon wenst te ontvangen.

 
Retourvoorwaarden:
- Ruilen of retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling.
- Horlogebanden mogen niet zijn ingekort.
- Het artikel dient compleet te zijn, zoals deze ook door ons is geleverd (incl. boekjes, doos, labels etc.)
- Het ingevulde retourformulier dient bij de retourzending worden bijgevoegd. 
- Het artikel dient, indien mogelijk, in de originele verpakking teruggezonden te worden. De doos mag opengemaakt worden om het artikel te bekijken. Labels, stickers, kaartjes & beschermfolies mogen niet verwijderd worden. 
 
Retouradres:
Oonk Time/WOWHorloges.nl
Munsterplein 14
6041 HD Roermond
Nederland

Antwoordnummer:
Watches4Watch Antwoordnummer 1074
6040 VB Roermond Nederland 

België:
Watches4Watch
I.B.R.S. / C.C.R.I. Numero 1074
6040 VB Roermond Nederland
 
Wij adviseren u het artikel verzekerd retour te verzenden. U krijgt dan van de vervoerder een traceercode en mochten zij het pakketje kwijtraken dan zal de inhoud worden vergoed door de vervoerder.
 
Afhandeling:
Vanaf het moment dat je retournering bij ons in goede orde is ontvangen zullen wij zo snel mogelijk en altijd binnen een periode van maximaal 5 dagen, het aankoopbedrag aan je terugbetalen.
De terugbetaling wordt gedaan middels dezelfde betaalmethode als waarmee je hebt betaalt.
Verkeren de producten niet in 'nieuw' staat, met als gevolg dat we deze niet direct opnieuw ter verkoop aan kunnen bieden in onze webshop, dan nemen we contact met je op over de afhandeling. In dat geval is het mogelijk dat er kosten in rekening worden gebracht, zoals hierboven reeds genoemd.