ANNULERINGSVOORWAARDEN

Wettelijke bedenktijd:

Bij aankopen via WowDeal heeft u het recht om deze binnen 14 dagen te annuleren mits deze voldoen aan de regels die wettelijk bepaald zijn.  Voor annuleringen binnen 14 dagen hoeft u geen geldige reden op te geven.

Deze bedenktijd gaat in op het moment dat u de voucher heeft aangekocht. Indien u een product heeft aangekocht via WowDeal gaat uw bedenktijd in op het moment dat u uw product heeft ontvangen.

De annuleringsprocedure voor een product 

Indien u een product wilt retourneren neem eerst contact op met onze servicebalie via info@wowdeal.nl of via het retourformulier op www.wowdeal.nl. U vindt dit onder 'vragen'. Ons serviceteam zal u vervolgens een email sturen met retourinstructies en het retouradres. Indien een product wordt teruggezonden zonder geldige reden zijn de verzendkosten voor eigen rekening van de koper.

Let op,  Je kunt een product alleen in de oorspronkelijk verpakking terugsturen. Daarnaast moet het ongebruikt en onbeschadigd zijn. Je mag het wel uit de verpakking halen om te bekijken.

Voor enkele producten geldt een andere regelgeving, deze producten kan je dus NIET annuleren

- Producten die niet geschikt zijn vanwege hygiënische of gezondheidsredenen zoals ondergoed en badkleding.

- Tijdsgebonden producten zoals tickets voor een concert.

- Producten die speciaal afgestemd zijn op je eigen wensen zoals een fotoalbum, maatkleding, drukwerk of sieraden met eigen ontwerp.

- Vrijetijdsbesteding zoals reizen, vervoer, logies.

De annuleringsprocedure voor een horloge

Wenst u een horloge te retourneren dan is dat natuurlijk mogelijk. Retourneren of ruilen kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw aankoop, mits aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan, zonder opgaaf van reden. Tijdens het invullen van het retourformulier kunt u aangeven of u een ander product wenst te ontvangen, uw geld terug wenst, of een cadeaubon wenst te ontvangen.

Retourvoorwaarden:

- Ruilen of retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling.

- Horlogebanden mogen niet zijn ingekort.

- Het artikel dient compleet te zijn, zoals deze ook door ons is geleverd (incl. boekjes, doos, labels etc.)

Het artikel dient, indien mogelijk, in de originele verpakking teruggezonden te worden. De doos mag opengemaakt worden om het artikel te bekijken. Labels, stickers, kaartjes & beschermfolies mogen niet verwijderd worden. 

Retouradres:

Oonk Time/WOWwatch.nl

Munsterplein 14

6041 HD Roermond

Nederland

Wij adviseren u het artikel verzekerd retour te verzenden. U krijgt dan van de vervoerder een traceercode en mochten zij het pakketje kwijtraken dan zal de inhoud worden vergoed door de vervoerder.

Afhandeling

Vanaf het moment dat je retournering bij ons in goede orde is ontvangen zullen wij zo snel mogelijk en altijd binnen een periode van maximaal 5 dagen, het aankoopbedrag aan je terugbetalen.

De terugbetaling wordt gedaan middels dezelfde betaalmethode als waarmee je hebt betaalt.

Verkeren de producten niet in 'nieuw' staat, met als gevolg dat we deze niet direct opnieuw ter verkoop aan kunnen bieden in onze webshop, dan nemen we contact met je op over de afhandeling. In dat geval is het mogelijk dat er kosten in rekening worden gebracht, zoals hierboven reeds genoemd.